TO TEXAS AND BACK

Here’s your chance to support the S-ROCK scene in a very tangible way. I Am David Sparkle has had the honour of being the 3rd S-ROCK band (after Great Spy Experiment & Electrico) to be invited to the prestigious indie rock festival, SXSW. Unfortunately, part of the deal is self-financing the traveling and accomodation expenses, which according to the band is the region of $30,000.

Thus, the band and the KittyWu label has organized To Texas and Back, a fund-raising benefit for the band’s SXSW adventure, on 31 January 2009 commencing at about 2pm at the Home Club. Entry is $18, which is reasonable considering the array of S-ROCK bands and (more importantly) the knowledge that you’ve contributed to the development of our beloved S-ROCK!!!

SET TIMINGS:

FLEA MARKET STARTS FROM 2.00PM ONWARDS (OUTSIDE HOME CLUB)

Band 1: 3.00 – 3.30pm (30mins) : A Band Named Power
Band 2: 3.45 – 4.15pm (30mins) : Indus Gendi
Band 3: 4.30 – 5.00pm (30mins) : Amberhaze
Band 4: 5.15 – 5.45pm (30mins) : AUM
Band 5: 6.00 – 6.30pm (30mins) : Plainsunset
All changeovers above are 15mins each.

6.30 – 7.30pm INTERMISSION, Music by Sweetmusic.fm (Roland)

Band 6: 7.30 – 8.00pm (30mins) : Amateur Takes Control
Band 7: 8.15 – 8.45pm (30mins) : The Great Spy Experiment
Band 8: 9.00 – 9.35pm (35mins) : Muon
Band 9: 9.50 – 10.30pm (40mins) : 41 (from Kuala Lumpur)
Band 10: 10.45 – 11.25pm (40mins) : I Am David Sparkle

DJ SETS FROM 11.30PM ONWARDS:

11.30pm – 12.30am : Unpopular Music (Charan) & (possibly Sweetmusic.fm)
12.30am – 2.00am : 4 Imaginary Boys
2.00am – 3.00am : Kid Villain (Razi)

3.00am ONWARDS: SLEEPY TIME!

Leave a Reply